20+ év tapasztalattal

Átlátszó, víztiszta címke gyártás

A termékeidre nyomtatott, átlátszó öntapadó címkéket használsz, amelyek kristálytiszta műanyag fóliára készülnek, így az a benyomás keletkezik, mintha közvetlenül a csomagolásra lenne nyomtatva. Ezeknek az öntpadós címkéknek nemcsak az alapanyaguknak, hanem a ragasztójuknak is kristálytisztának kell lennie.

Az átlátszó öntapadós címkék rugalmasak, könnyen alkalmazkodnak a görbületekhez és felületi egyenetlenségekhez, miközben strapabíróak is maradnak. A levegőbuborékok elkerülése végett gépi címke felrakó alkalmazását ajánljuk. Ezek a modern, kiváló minőségű, láthatatlan, szabadon tervezhető címkék igazán innovatívak.

Átlátszó, víztiszta címke gyártását rövid határidővel vállaljuk a kívánt méretben és alapanyagból, nyomatlanul vagy nyomtatva vevőink igényei alapján. Szakértőink készséggel állnak rendelkezésre a legideálisabb biztonsági címke típusának kiválasztásában és szükség esetén ingyenes anyagmintákkal is segítünk!

Átlátszó víztiszta címke

Átlátszó címkék No-Label-Look funkcióval

Az átlátszó „No label look” vagy a „ClearLabels” címkék nagyon kedveltek az öntapadós címkék között – extravagánsak és különböznek a többiektől! A 2000-es évektől roham tempóban fejlőcik a csomagolóipar, melyet a fogyasztók és a gyártók növekvő igényei irányítanak. Ennek következtében a megnövekedett keresletet jelent a személyre szabottabb csomagolási termékek, stílusosan kialakított és jó minőségű átlátszó címkék iránt.

Az átlátszó címkék marketingeszközként

A csomagolás klasszikus szerepe, vagyis a termékvédelem két központi szempontra bővül: a márkaimázssal való kommunikációra és az információszállításra. A címke formátuma és kialakítása a termék imázsának kulcsfontosságú marketingeszköze. Erre a célra a gyártók egyre gyakrabban használnak átlátszó címkéket, hiszen így még prémiumabb csomagolási hatás érhető el bizonyos termékkörben.

Átlátszó címkét a luxus termékre

Az átlátszó címkék nagyon sokoldalúak, mivel a legtöbb iparágban számos változatban használják őket. Az átlátszó, víztiszta címkék átlátszóbbak, mint más típusú címkék, a „No Label Look” hatást kínálják – ez a design trend, amely egyre fontosabb a fogyasztó számára, különösen, ha luxustermékek csomagolásáról van szó. Azt az illúziót keltik, hogy a nyomat közvetlenül a terméken van és lehetővé teszik a fogyasztó számára, hogy akadálytalan rálátást kapjon a termékre.

Az átlátszó címkék alapanyaga

Az átlátszó, címke nélküli címkék műanyag fóliából készülnek, ezért ellenállnak a nedvességnek. Ez a tulajdonság különösen alkalmassá teszi őket élelmiszeripari termékek, valamint egészségügyi és szépségápolási termékek jelölésére, mivel gyakran érintkeznek folyadékokkal. Az átlátszó címkék bármilyen felületre felhelyezhetők, beleértve a lekerekített is. A címke nélküli megjelenésű címkék rugalmas polipropilén fóliából készülnek. A polipropilén fólia gondoskodik arról, hogy az átlátszó címke tökéletesen alkalmazkodjon az ívekhez és az egyenetlen felületekhez, és teljesen átlátszó legyen. A PP fóliához használt ragasztónak a kikeményedés után teljesen átlátszónak kell maradnia.

Bízzon szakértelmünkben!

Átlátszó, víztiszta címke gyártás 3 lépésben!

01 Etikett címke gyártás 1

Beszéljen szakértőnkkel

Évente több százmillió címkét gyártunk - láttuk és megoldottunk a legnehezebb címkézési problémákat is!
02 Etikett címke gyártás 2

Kérjen ajánlatot

A legkedvezőbb árat kínáljuk és csak azt ígérjük, amit teljesíteni tudunk - teljes átláthatóságot kap!
03 Etikett címke gyártás 3

Szerezze be a megfelelő címkét

Segítünk kiválasztani azt az etikett címkét, amely képviseli márkáját és felkészíti a sikerre!
Alkalmazási területek

Kiknek gyártunk címkéket?

Ügyfeleink a legkülönbözőbb iparágak kis- és nagyvállalkozásait képviselik.
élelmiszer ipari címke
Élelmiszer ipar
kozmetikai címke
Kozmetikum, vegyipari termékek
Gyártás, autóipari címke
Gyártás, autóipar
Elektronikai címke
Elektronikai ipar
Logisztikai címke
Logisztikai címke
Palack, üveg címke
Műanyag palack címke
Gyógyszeripari címke
Gyógyszer ipar
Boros üveg címke
Boros címke
Miért válassz minket

Öntapadó etikett címke gyártás felsősfokon!

Ingyenes tanácsadás

Szakértőink végig segítséget nyújtanak a tervezéstől a gyártásig minden területen!

20+ év
tapasztalat

Rengeteg tapasztalatot gyűjtöttünk, amit a Te rendelésed és etikett címkéd gyártásánál is alkalmazunk!

Mennyiségi kedvezmény

Minél nagyobb mennyiségben gyártatsz etikett címkét, mi annál kedvezőbb árat tudunk biztosítani!

Gyors
szállítás

A címkéket átlagosan 5-7 munkanap alatt legyártjuk, hogy minél hamarabb tudd használni!