Címke gyártási technológiáink

Ismerd meg!

Flexo címke készítés

A flexo címkegyártás egy rendkívül hatékony és sokoldalú nyomtatási technika, amely kiválóan alkalmas a különböző típusú címkék és csomagolóanyagok gyártására.

A flexo etikett címke gyártási és nyomtatási technológia lehetővé teszi a nagy sebességű címkenyomtatást különböző alapanyagokon, mint például papír, műanyag, fémfólia és címkefólia. A flexo nyomtatás egyik legnagyobb előnye a sokoldalúsága és a magas minőségű végeredmény, amelyet képes elérni, ami ideálissá teszi a címkék és csomagolóanyagok gyártásához.

Flexo etikett címke gyártás

Flexo címkenyomtatás és címkegyártás előnyei

Sokoldalúság: A flexográfiai technika alkalmazkodik a különböző alapanyagokhoz, így széles körű felhasználást tesz lehetővé az iparban.
Gyorsaság: A flexo címkenyomtatás sebessége kiemelkedő, ami lehetővé teszi a nagy mennyiségű megrendelések gyors feldolgozását.
Költséghatékonyság: Nagy tételes gyártás esetén a flexo nyomtatás költségei kedvezőbbek lehetnek, mint más nyomtatási technikáké.
Magas minőség: A modern flexo nyomtatók képesek éles, tiszta és színgazdag nyomatok előállítására, ami különösen fontos a címkék esetében.
Környezetbarát: A vízbázisú tinták használata és a címke gyártási folyamat alacsonyabb környezeti hatása miatt a flexo nyomtatás környezetbarátabb alternatíva lehet.

UV InkJet etikett címke gyártás
Ismerd meg!

InkJet címke készítés

Az UV inkjet nyomtatás forradalmasította a címkegyártást, kínálva egy gyors és rugalmas megoldást a különböző típusú címkék előállításához.

Ez a technológia ultraviola (UV) fény segítségével azonnal megkeményíti a tintát a címke nyomtatási felületen, lehetővé téve gyors és hatékony gyártási folyamatot. Az UV inkjet címkenyomtatás előnyei között szerepel a kiváló minőség, a gyorsaság és a sokoldalúság, ami ideálissá teszi a kis és közepes méretű címkézési projektekhez.

Az UV inkjet címkegyártás egy innovatív és hatékony megoldást kínál a mai piaci igények kielégítésére, kiváló minőségű, gyorsan előállítható címkéket biztosítva.

UV InkJet címke gyártás előnyei

Magas minőség: Az UV inkjet címkenyomtatás éles, részletgazdag és színgazdag képeket produkál, ami kiemelkedő vizuális hatást kölcsönöz a címkéknek.
Gyorsaság: Az UV keményítési folyamat lehetővé teszi a nyomtatás azonnali száradását, így a címkék gyorsan továbbfeldolgozhatók és szállíthatók.
Sokoldalúság: Szinte minden típusú felületen képes nyomtatni, beleértve a sima, porózus és még a strukturált anyagokat is.
Környezetbarát: Az UV tinták kevesebb oldószert tartalmaznak, így csökkentve a káros környezeti hatásokat.
Személyre szabhatóság: Akár minden egyes címke különbözhet a gyártási folyamat során
Költséghatékony: A flexo technológiával ellentétben nincsen szükség nyomóforma (másnéven klisé) gyártásra, így kisebb példányszámok esetén jelentősen kedvezőbb a címke gyártási költsége

Ismerd meg!

Ofszet címke készítés

Az íves etikett címke nyomtatáshoz és az egyéb, minden igényt kielégítő kiadványok (szállító tömbök, használati utasítások, stb.) gyártásához ofszet technológiájú gépeket használunk.

Az ofszet nyomtatás egy hagyományos nyomtatási technológia, amely széles körben alkalmazott módszer a különböző típusú címkék és nyomtatványok gyártásában. Ez a technika a nyomtatási kép indirekt, vagyis „ofszet” módon történő átvitelén alapul, ahol a nyomtatási forma és a nyomtatandó felület között egy köztes henger (ofszethenger) helyezkedik el. Az ofszet technológia különösen alkalmas nagy tételű címkegyártásra, ahol a minőség és a költséghatékonyság egyaránt fontos szempont.

Ofszet etikett címke gyártás

Ofszet címke gyártás előnyei

Kiváló nyomtatási minőség: Az ofszet nyomtatás rendkívül pontos színeket és éles részleteket képes reprodukálni, ami különösen fontos lehet a bonyolult grafikájú címkék esetében.
Nagy példányszámú gyártásra alkalmas: Nagyobb mennyiségű címke nyomtatásakor költséghatékony, mivel a nyomtatási egységár a mennyiség növekedésével csökken.
Széles anyagválaszték: Papír, karton, műanyag és egyéb speciális anyagok széles választékára nyomtatható, ami sokoldalúvá teszi a technológiát.
Színkezelés: Az ofszet technológia lehetővé teszi a Pantone színek pontos reprodukcióját, ami kritikus lehet bizonyos márkák és designok esetében.
Nagy sebességű gyártás: Az előkészületet követően az ofszet nyomtatás gyorsan képes nagy mennyiségű címke készítésére.

Címke stancolás
Ismerd meg!

Címke stancolás

Lézer stancolás: remekül alkalmazható prototípusok és kis szériák címkék előállításánál. A vágás egy számítógép vezérelte lézer sugárral történik. A lézer stancolási eljárás +/- 0,1 mm-es vágási pontosságot tesz lehetővé.
Síkágyas stancoló: kis- és középszériás öntapadó címke gyártásnál alkalmazzuk. Fémek kivételével, bármilyen anyag vágható ilyen módon, egészen 1 mm anyagvastagságig. Az eljárás +/- 0,30 mm-es vágási pontosságot tesz lehetővé.
Rotációs stancolás: közép- és nagyszériás címke gyártás esetén alkalmazzuk. Ezek a szerszámok vagy olyan mágneshengerekből állnak, amelyekre előzőleg felerősítették a megfelelően metszett vágólemezeket, vagy olyan hengerekből, amelyekre közvetlenül gravírozták a kivágandó formákat.

Dobd fel címkéidet!

Etikett címke nemesítés

Prégelés

Talán a legkedveltebb boros üveg címke technolgóiai megoldás, mely igazán látványossá és prémiummá teszi a palackot

Dombornyomás

A dombornyomás alkalmazásával különlegessé tehető a boros üveg palack címkéje

 

Mélynyomás

A mélynyomás technológiájával igazán különleges hatás érhető el a boros üvegek címkéjén

UV lakkozás

Az UV lakkozás egy feltűnő és fényes felületet hoz létra a boros üveg címkén, mely tapintásra is kellemes

 

Fóliázás

A fóliázás alkalmazása a boros címkéken valamelyest hasonlít a prégeléshez, de kevezőbb árú nyomdatechnológiai megoldás.

 
Bízzon szakértelmünkben!

Egyedi címke gyártás 3 lépésben!

01 Etikett címke gyártás 1

Beszéljen szakértőnkkel

Évente több százmillió címkét gyártunk - láttuk és megoldottunk a legnehezebb címkézési problémákat is!
02 Etikett címke gyártás 2

Kérjen ajánlatot

A legkedvezőbb árat kínáljuk és csak azt ígérjük, amit teljesíteni tudunk - teljes átláthatóságot kap!
03 Etikett címke gyártás 3

Szerezze be a megfelelő címkét

Segítünk kiválasztani azt az etikett címkét, amely képviseli márkáját és felkészíti a sikerre!
Miért válassz minket

Öntapadó etikett címke készítés felsőfokon!

Ingyenes tanácsadás

Szakértőink végig segítséget nyújtanak a tervezéstől a gyártásig minden területen!

20+ év
tapasztalat

Rengeteg tapasztalatot gyűjtöttünk, amit a Te rendelésed és etikett címkéd gyártásánál is alkalmazunk!

Mennyiségi kedvezmény

Minél nagyobb mennyiségben gyártatsz etikett címkét, mi annál kedvezőbb árat tudunk biztosítani!

Gyors
szállítás

A címkéket átlagosan 5-7 munkanap alatt legyártjuk, hogy minél hamarabb tudd használni!