Címkenyomtatás

Címke gyártás

A címkenyomtatás alapvetően a nyomtatott öntapadó címke előállítását jelenti, mely a megrendelő által kért adattartalommal történik. A címkenyomtatási tevékenység egy alapvető szolgáltatásnak tekinthető a címke gyártó nyomdák számára, amelyet alapvetően főként azok a megrendelők vesznek igénybe, amelyek nem rendelkeznek saját címkenyomtató géppel, vagy nagy mennyiségű címkenyomtatásra van szükségük.
Címkenyomtatási szolgáltatásaink széles skálát ölelnek fel, beleértve az állandó, szezonális vagy alkalmi megrendeléseket is. Természetesen címke gyártó nyomdánk azon megrendelőknek is rendelkezésére áll, amelyek bár rendelkeznek saját címkenyomtatási kapacitással, időnként szükségessé válhat a kapacitásuk bővítése, akár csak ideiglenes túlterhelődés esetén is, ekkor kínálunk mi további kapacitást segítségképpen.

Címke alapanyag beszállítóink

Mi az öntapadós címke?

Az öntapadós etikett címke egy réteges felépítésű anyag, mely magában foglalja a felhasználói (felső) réteget – vagyis a nyomtatott alapanyagot, továbbá egy ragasztóréteget (normál, visszaszedhető, extrém, stb.), valamint egy szilikonos bevonattal ellátott papír anyagot, ami maga a címke hordozója.

Címkenyomtatási technológiáink

A címke gyártás és címkenyomtatás területén 20+ év tapasztalattal tud segítséget nyújtani a legkülönlegesebb feladatokban is. Címkenyomtatási technológiáink között egészen biztos, hogy a leghatékonyabb és költségtakarékosabb megoldást tudjuk biztosítani. Címke gyártó nyomdánk gyártási folyamatainak köszönhetően az öntapadós etikett címkéket tekercs kivitelben készítjük és szállítjuk. Ezeket az etikett címkéket csévére tekercseljük, melynek belső magátmérője lehet 25, 40 vagy 76 mm. Bizonyos megrendelőknek, azonban nem tekercses hanem íves, vagy hajtott/leporellós kiszerelésben van szükségük a nyomtatott címkékre! Nálunk ez sem probléma!

Címkenyomtatás egy színnel

Az egyik legnépszerűbb címkenyomtatási megbízásaink az egy színnel – jellemzően fekete – történő címkenyomtatás, melyet ipari címkenyomtató készülékekkel teljesítünk. A címkenyomtatási technológia előnye, hogy nagyon gyors, nem igényel költségek előkészítési munkákat és akár minden nyomtatott címke különböző lehet. Az országban tevékenykedő címke gyártó nyomdák között talán az egyik legnagyobb ilyen címkenyomtató gépparkkal rendelkezünk. Nagyobb volumenű címkenyomtatási feladatok esetén, azonban nem csak végfelhasználóknak, hanem partner nyomdáknak is vállalunk címkenyomtatást, kapacitásuk bővítésére.

ipari címkenyomtatás
UV InkJet etikett címke gyártás

Digitális UV InkJet címkenyomtatás

Napjaink egyik leginnovatívobb címenyomtatási technológiája a digitális UV Inkjet, mely szintén tekercses címke gyártási eljárás. A címkenyomtatási folyamat során UV fény hatására szilárdul meg a tinta az öntapadó etikett címkék felületén. A technológia két kiemelkedően fontos előnye van: fotó minőségű nyomtatott öntapadó etikett címke készíthető vele, miközben akár minden egyes címke más, változó adattartalommal készülhet.

Flexo címeknyomtatás

Nagy volumenű, változatlan címkenyomtatási feladat során az ász, nem más, mint a flexo technológiájú címkegyártó gép. Modern gépparkunknak köszönhetően, akár 7 különböző színben is vállalunk címkenyomtatási feladatokat.

etikett címke gyártás nyomda

Öntapadó etikett címkenyomtatás

Egy gyenge vagy silány minőségű nyomtatott címke érezhető pénzveszteséget jelenthet vállalkozásod számára, hiszen a vásárlók átlagosan 7 másodperc alatt döntenek a boltok polcai előtt állva. Abban pedig biztos lehetsz, hogy mindenki a vonzóbb csomagolású termék után nyúl a polcon!

A prémium minőségű címkenyomtatás során a teljes gyártási folyamatot ellenőrizzük, így a címke gyártás egyenleses és folyamatosan kiváló minőségben törtétnik. A professzionális címkenyomtatási eljárásnak köszönhetően, a kiváló minőségű és nyomatképpel rendelkező címkék jobban értékesíthetővé teszik a termékeket, így vállalkozásod is jobban jár! 

flexo inkjet ofszet címke nyomtatás
Flexo címkegyártó gép

Expressz címkenyomtatás

Megrendelőink igényeit kielégítve rövid határidővel (technológiától függően akár 1-2 munkanap), magas minőségi igényeknek megfelelő tekercses vállalunk címkenyomtatási megbízásokat. Többféle címkenyomtatási technológiánk garancia rá, hogy prémium minőségben és a legköltséghatékonyabb módon tudunk nyomdánkban nyomtatott címkéket gyártani.

Tekercses címkenyomtatás

Több mint 20 éves tapasztalatunkkal a nyomdaiparban, kizárólag prémium minőségű címkéket gyártunk.

Címkenyomtatási technológiáink között kínálunk továbbá számos felületnemesítési lehetőséget, úgymint UV-lakkozás, matt lakkozás, fényes vagy matt fóliával történő laminálás, különböző színű és mintázatú fóliával prégelés, valamint dombornyomás. A címkék nyomtatásához egyedülálló méretű öntapadó alapanyag készlettel rendelkezünik a leggyakrabban használt etikett címkékhet, lehetővé téve a gyorsan címke gyártást és rövid szállítási határidőt.

etikett címke gyártás nyomda

Milyen alapanyagokra tudunk címkét nyomtatni?

Címke készítési technológiánknak és széles alapanyag beszállítói körünknek köszönhetően számunkra nincsen lehetetlen, ha címkenyomtatásról van szó! Az alábbi anyagokra tudunk címkét nyomtatni:

  • Matt papír
  • Félfényes és fényes papír
  • Direkt termál- és fluoreszkáló papír
  • Ezüst és arany fémgőzölt anyag
  • Lemosható anyag
  • Antikolt és prégelt boroscímke papír

Ez azt jelenti, hogy gyakorlatilag bármilyen tekercses alapanyagra képesek vagyunk címkét nyomtatni, amelyet megálmondtál.

Milyen öntapadó címkét keresel?

Gyakori címke típusok, amiket gyártunk

Milyen címkenyomtatási feladatban segíthetünk?

Címkenyomtatási megoldásaink főbb iparágai

Kereskedelem címkenyomtatás

A kereskedelem területén az öntapadós címkék nélkülözhetetlenek a termékek azonosításához és megkülönböztetéséhez, emellett marketing eszközként is funkcionálnak a vásárlás előtt. Az öntapadós etikett címkék a termékjellemzőket, összetevőket, vonalkódokat, figyelmeztetéseket, veszélyességi szimbólumokat, feldolgozási utasításokat és árakat is tartalmaznak, miközben felhívják a figyelmet a márka értékeire.

Kereskedelem címkenyomtatás
Élelmiszeripari címkenyomtatás

Élelmiszeripari címkenyomtatás

A mai szigorú élelmiszeripari előírások mellett fontos biztosítani, hogy a termékek megfelelően címkézettek legyenek és az öntapadó címkék a használat során is helyükön maradjanak. Több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk a magas minőségű címkenyomtatásban, így garantáljuk, hogy minden igényt kielégítő megoldást biztosítunk. Együttműködünk nagy élelmiszer kiskereskedelmi láncokkal és kisebb, családi tulajdonban lévő boltokkal egyaránt, széleskörű felhasználási lehetőségeket kínálva.

Logisztika címkenyomtatás

A logisztikai tevékenységek során elengedhetetlen a folyamatok zökkenőmentessége, a gyorsaság és a megbízhatóság. Az öntapadós logisztikai címkék itt is alapvető fontosságúak, biztosítva a csomagok pontos célba érkezését és a belső logisztikai folyamatok támogatását. Automatizált raktárak esetén olyan paletta- és helycímkékre van szükség, amelyek erős tapadással rendelkeznek fa, fém és fólia felületeken, és távolról is könnyen olvashatóak.

Logisztika címkenyomtatás
Címkenyomtatás az autóiparban

Címkenyomtatás az autóiparban

A címkenyomtatás az autóiparban is kiemelt fontosságú szolgáltatás – célunk, hogy magas minőségű öntapadós címkéinkkel a legszigorúbb elvárásoknak is megfeleljünk. Címkenyomtatási szolgáltatási körünkbe tartozik többek között az ülések alvázára kerülő, azonosító számmal ellátott címkék, a fogyasztók tájékoztatására készült címkék (pl. gyermekülés használatát bemutató), emblémák, típustáblák gyártása, valamint szigetelők, tömítők és RFID azonosítóval ellátott termékek elkészítése is.

Raktári és helykód címkenyomtatás

A helykód, komissiózási és szállítmányozási címkék kulcsfontosságú szerepet töltenek be a raktárkezelési folyamatokban, ahol a termékek keresését/összekészítését, az áruáramlást és az árazást segítik elő. A magas kontrasztú, reflektív címkék könnyen olvashatóak távolról is, így vonalkódleolvasóval hatékonyabbá és gyorsabbá teszik a raktári műveleteket. Speciális igényekre is kínálunk megoldásokat, mint például hűtőházi alkalmazás vagy extrém alacsony hőmérsékletű környezetben használható címkék.

Raktári és helykód címkenyomtatás
Háztartási gépek

Háztartási gépek

Címke készítő nyomdánk ebben a szegmensben elsősorban a konyhai nagygépek, mint a tűzhelyek, sütők, főzőlapok, hűtőszekrények és fagyasztók, valamint a mosógépek és szárítógépek gyártói számára nyújt kiemelt segítséget. A nyomtatott címkéink a gyártástól kezdve a szállításon át a végfelhasználóig történő értékesítésig végig kísérik a terméket. Partnereink részéről a háztartási gépek esetén rendszeres igény az energiacímkék, adattáblák, tájékoztató- és szállítmányozási címkék gyártása.

Bízzon szakértelmünkben!

Címkenyomtatás 3 lépésben!

01 Etikett címke gyártás 1

Beszéljen szakértőnkkel

Évente több százmillió címkét gyártunk - láttuk és megoldottunk a legnehezebb címkézési problémákat is!
02 Etikett címke gyártás 2

Kérjen ajánlatot

A legkedvezőbb árat kínáljuk és csak azt ígérjük, amit teljesíteni tudunk - teljes átláthatóságot kap!
03 Etikett címke gyártás 3

Szerezze be a megfelelő címkét

Segítünk kiválasztani azt az etikett címkét, amely képviseli márkáját és felkészíti a sikerre!
Miért válassz minket

Öntapadó etikett címke gyártás felsősfokon!

Ingyenes tanácsadás

Szakértőink végig segítséget nyújtanak a tervezéstől a gyártásig minden területen!

20+ év
tapasztalat

Rengeteg tapasztalatot gyűjtöttünk, amit a Te rendelésed és etikett címkéd gyártásánál is alkalmazunk!

Mennyiségi kedvezmény

Minél nagyobb mennyiségben gyártatsz etikett címkét, mi annál kedvezőbb árat tudunk biztosítani!

Gyors
szállítás

A címkéket átlagosan 5-7 munkanap alatt legyártjuk, hogy minél hamarabb tudd használni!