20+ év tapasztalattal

Biztonsági Void és desktruktív címke

A biztonsági címke (más néven biztonsági matrica) használata egyszerű és költséghatékony módszer a jogosulatlan hozzáférés, a termék manipuláció és a hamisítványok elleni védekezésre. Különféle típusai (pl. void típusú, foszló, morzsolódó, stb.) és formái (íves, tekercselt) léteznek, melyek mindegyike speciális védelmet biztosít széleskörű alkalmazási területeken! A biztonsági címke eltávolítása vagy nyom nélküli áthelyezése nem lehetséges, ezáltal csökkentve a visszaélések esélyét.

Biztonsági címkéket gyártását rövid határidővel vállaljuk a kívánt méretben és alapanyagból, nyomatlanul vagy nyomtatva vevőink igényei alapján. Szakértőink készséggel állnak rendelkezésre a legideálisabb biztonsági címke típusának kiválasztásában és szükség esetén ingyenes anyagmintákkal is segítünk!

biztonsági void foszló címke matrica

Mire jó a biztonsági címke?

A biztonsági címkék használata az egyik leghatékonyabb módja a termékek illetéktelen hozzáféréssel és manipulációval szembeni védelmének. Különösen nagy értékű termékekhez használják őket, mint például elektronikai eszközök, orvosi eszközök, élelmiszerek, stb. A lezárás figyelmeztetés a vásárló számára és biztosíték arra, hogy a termék eredeti állapotában marad a gyártótól a végső felhasználóig.

void biztonsági címke
biztonsági matrica

Biztonsági címkék típusai

A biztonsági címkéket három fő csoportba sorolhatjuk, melyek alapanyagukban és funkciójukban is különböznek egymástól. A legnépszerűbb típusú biztonsági címkék közé tartoznak a bevágásokkal rendelkező, a foszló (másnéven destruktív), illetve talán a legismertebb nyomot hagyó VOID biztonsági matricák. Ezek a címkézés terén a leggyakrabban alkalmazott biztonsági technikák, de emellett rengeteg egyéb, különleges biztonsági célokra szolgáló címke és anyagtípus is elérhető. Biztonsági címkéinket széles választékban, minden méretben és formában, tekercses és íves kivitelben, szükség esetén színes előnyomattal vagy logóval ellátva is kínáljuk.

Biztonsági bevágású címke?

Az alapszintű biztonsági védelemet nyújtó bevágásos biztonsági etikett címkék gyártása speciális bevágásokkal történik, amelyek megakadályozzák a matrica sértetlen állapotban való eltávolítását és újrafelhasználását más felületeken. Ezáltal a biztonsági címke nem távolítható el nyom nélkül, ami alacsony biztonsági követelmények esetében kínál megoldást. Tipikusan ilyen módszerrel készülnek az árcímkék, amelyek célja, hogy megakadályozzák a vásárlók általi ármanipulációt vagy a vonalkódok cseréjét. Általában papír alapanyagból készülnek ezek a címkék, kifejezetten azokra az esetekre, ahol az alacsonyabb biztonsági szintű védelem elegendő. A bevágásos biztonsági címke előnye, hogy a legolcsóbb öntapadós alapanyagból gyártható, hátránya viszont, hogy speciális stanc szerszámra van szükség, ami csak közepes-nagyobb mennyiségű gyártásnál jelent kedvező választást.

biztonsági bevágású címke
destruktív foszló biztonsági címke

Destruktív, foszló biztonsági címke

A foszló biztonsági címkék (vagy más néven porladó, destruktív, töredező) fokozottabb védelmet biztosítanak, mint a bevágásos címkék. Ezek a biztonsági címkék speciális anyagból készülnek, így nem szükségesek a bevágások: a matrica anyaga miatt a címke csak töredékesen távolítható el, ami megakadályozza az egészben való levételét és más felületre való áthelyezését. A destruktív biztonsági címkéket főként magasabb értékű eszközök azonosítására, vonalkódos vagy árcímkézésre, illetve garanciális jelzésekhez ajánljuk őket.

VOID biztonsági címke?

A nyomot hagyó, másnéven VOID címkék nyújtják a legfelső szintű védelmet. Ezek a speciális biztonsági címkék egy olyan erős ragasztóréteggel rendelkeznek, amely eltávolításukat vagy áthelyezésüket nyom nélkül lehetetlenné teszi, ezzel csökkentve a jogosulatlan használat kockázatát. Amennyiben mégis megpróbálnák eltávolítani, a címke VOID feliratot vagy egy sakktábla mintázatot hagy maga után, amely nyilvánvalóvá teszi a manipulációt. A VOID címkék műanyag alapanyagból készülnek, amelyhez erős ragasztót adnak, így biztosítva a megbízható tapadást különböző típusú felületeken. A ragasztó hatékonysága a felragasztást követő 24 órában éri el a csúcspontját.

void biztonsági címke
Bízzon szakértelmünkben!

Biztonsági címke gyártás 3 lépésben!

01 Etikett címke gyártás 1

Beszéljen szakértőnkkel

Évente több százmillió címkét gyártunk - láttuk és megoldottunk a legnehezebb címkézési problémákat is!
02 Etikett címke gyártás 2

Kérjen ajánlatot

A legkedvezőbb árat kínáljuk és csak azt ígérjük, amit teljesíteni tudunk - teljes átláthatóságot kap!
03 Etikett címke gyártás 3

Szerezze be a megfelelő címkét

Segítünk kiválasztani azt az etikett címkét, amely képviseli márkáját és felkészíti a sikerre!
Alkalmazási területek

Kiknek gyártunk címkéket?

Ügyfeleink a legkülönbözőbb iparágak kis- és nagyvállalkozásait képviselik.
élelmiszer ipari címke
Élelmiszer ipar
kozmetikai címke
Kozmetikum, vegyipari termékek
Gyártás, autóipari címke
Gyártás, autóipar
Elektronikai címke
Elektronikai ipar
Logisztikai címke
Logisztikai címke
Palack, üveg címke
Műanyag palack címke
Gyógyszeripari címke
Gyógyszer ipar
Boros üveg címke
Boros címke
Miért válassz minket

Öntapadó etikett címke gyártás felsősfokon!

Ingyenes tanácsadás

Szakértőink végig segítséget nyújtanak a tervezéstől a gyártásig minden területen!

20+ év
tapasztalat

Rengeteg tapasztalatot gyűjtöttünk, amit a Te rendelésed és etikett címkéd gyártásánál is alkalmazunk!

Mennyiségi kedvezmény

Minél nagyobb mennyiségben gyártatsz etikett címkét, mi annál kedvezőbb árat tudunk biztosítani!

Gyors
szállítás

A címkéket átlagosan 5-7 munkanap alatt legyártjuk, hogy minél hamarabb tudd használni!