Címkék és Megoldások

Gyártás, autóipari címke

Autóipari címkék

Az autóipari címkék, másnéven típusjelző táblák, elengedhetetlen részét képezik a legtöbb gépjárműnek, gépnek és berendezésnek. Ezek a címkék tartós jelölést biztosítanak, és speciális ragasztóval rendelkeznek, amely az adott alkalmazási helyhez igazodik. A leggyakrabban poliészter (PE) vagy polipropilén (PP) alapanyagú, fehér, ezüst vagy sárga színű öntapadó etikett címkéket használják, amelyek az alapanyagban színezettek a hosszú élettartam és tartósság érdekében.

Átlátszó és víztiszta címkék

Átlátszó, víztiszta címkék

A termékeidre nyomtatott átlátszó öntapadó címkék kristálytiszta műanyag fóliából készülnek, így azt a hatást keltik, mintha közvetlenül a csomagolásra lennének nyomtatva. Ezeknek a címkéknek nemcsak az alapanyaga, hanem a ragasztója is teljesen átlátszó kell, hogy legyen.

Az átlátszó öntapadó címkék rugalmasak, könnyen alkalmazkodnak a görbült és egyenetlen felületekhez, miközben megőrzik tartósságukat és ellenállóságukat.

Biztonsági és void címkék

Biztonsági, VOID címkék

A biztonsági címkék, más néven biztonsági matricák, egyszerű és költséghatékony megoldást nyújtanak a jogosulatlan hozzáférés, termékmanipuláció és hamisítás elleni védelemre. Különböző típusokban (például void típusú, foszló, morzsolódó) és formátumokban (íves, tekercses) érhetők el, mindegyik speciális védelmet nyújtva számos alkalmazási területen. A biztonsági címkék eltávolítása vagy áthelyezése nyom nélkül nem lehetséges, ezáltal jelentősen csökkentve a visszaélések esélyét.

Boros üveg címkék

Boros üveg címkék

A boros címkék rendkívül fontos szerepet játszanak a borászatban, mivel lehetővé teszik, hogy a fogyasztók többet megtudjanak a bor évjáratáról, gyártójáról, szőlőfajtájáról és származási országáról. Ezek az információk jelentősen befolyásolják a vásárlási döntéseket, ezért egy egyedi és jól olvasható boroscímkének nemcsak figyelemfelkeltőnek kell lennie, hanem tartalmaznia kell az összes szükséges adatot is.

Ékszer címkék

Ékszer címkék

Az ékszer címkék műanyag alapanyagból készülnek, amely kiemelkedően magas szakítószilárdsággal rendelkezik. Ezeket a címkéket speciálisan úgy tervezték, hogy füleik ne hagyjanak ragasztónyomot a terméken, és a könnyű használat érdekében középső perforációval vannak ellátva. Az alapanyag ellenáll az ultrahangos tisztításnak, és sem a vitrinvilágítás, sem az UV sugárzás nem fakítja el a nyomtatást.

Élelmiszer címkék

Élelmiszer címkék

Az élelmiszerek jelentős részét képezik a kereskedelemnek, és különösen fontosak a címkegyártás szempontjából. Az élelmiszerek sajátosságai miatt a gyártókat és forgalmazókat szigorú normák betartására kötelezik. Az élelmiszerek tárolását például különböző módokon kell megoldani, figyelembe véve a páratartalmat, a hőmérsékletet, és azokat az anyagokat, amelyek érintkezhetnek az élelmiszerrel. Ezen kívül a kiskereskedelemben az élelmiszertermékeknek és az élelmiszercímkéknek vizuálisan vonzónak kell lenniük, hogy felkeltsék a vásárlók figyelmét.

Fruit tag és fogófül címkék

Fruit tag, fogófül címkék

A fogófület (más néven nyelescímke, fruit tag, zöldséges hálócímke, gyümölcsös hálócímke, zsákcímke, függőcímke stb.) a kereskedelem egy speciális területén használják a csomagolás során. Elsősorban zöldségek tárolására alkalmas necchálók és zsákok (pl. hagyma, burgonya, citrom stb.) lezárására alkalmazzák.

Kábeljelölő címkék

Kábeljelölő címkék

A kábeljelölő címkéket a gyártás során nem csak stancoljuk, hanem bizonyos területeken nyomással is ellátjuk (általában fehér színnel), amelyet a felhasználás során tekercses címkenyomtatóval lehet feliratozni. A speciálisan kialakított, önlamináló kábeljelölő címkék hosszantartó megoldást kínálnak a vezetékek és kábelek azonosítására. A tartósságukat növeli, hogy a kábelre való felragasztás után átlátszó lamináló réteggel borítjuk őket, ami extra védelmet biztosít.

Kozmetikai címkék

Kozmetikai címkék

A kozmetikai és szépségipari termékek gyártói számára a címkézés terén kulcsfontosságú a sokféleség és az esztétikum. A kozmetikai termékek címkéinek nemcsak funkcionálisaknak kell lenniük, hanem esztétikai szempontból is magas elvárásoknak kell megfelelniük, olyan vonzerőt kínálva, amely a termékekhez hasonlóan magával ragadja a fogyasztókat.

Logisztikai címkék

Logisztikai címkék

Megoldásaink között kiemelt helyet foglalnak el a logisztikai címkék, amelyek nélkülözhetetlenek minden logisztikai, raktározási és szállítmányozási folyamatban. Ezek a címkék elősegítik az áruk gyors és egyszerű azonosítását, biztosítva a zökkenőmentes munkafolyamatokat. A logisztikai címkék segítségével a termékek azonnal azonosíthatók, míg a raktári helykód címkék használatával a raktáron belüli pontos pozíció is meghatározható.