Címkék és Megoldások

Gyártás, autóipari címke

Autóipari címkék

Az autóipari címkék, másnéven típusjelző táblák, elengedhetetlen részét képezik a legtöbb gépjárműnek, gépnek és berendezésnek. Ezek a címkék tartós jelölést biztosítanak, és speciális ragasztóval rendelkeznek, amely az adott alkalmazási helyhez igazodik. A leggyakrabban poliészter (PE) vagy polipropilén (PP) alapanyagú, fehér, ezüst vagy sárga színű öntapadó etikett címkéket használják, amelyek az alapanyagban színezettek a hosszú élettartam és tartósság érdekében.

Átlátszó és víztiszta címkék

Átlátszó, víztiszta címkék

A termékeidre nyomtatott átlátszó öntapadó címkék kristálytiszta műanyag fóliából készülnek, így azt a hatást keltik, mintha közvetlenül a csomagolásra lennének nyomtatva. Ezeknek a címkéknek nemcsak az alapanyaga, hanem a ragasztója is teljesen átlátszó kell, hogy legyen.

Az átlátszó öntapadó címkék rugalmasak, könnyen alkalmazkodnak a görbült és egyenetlen felületekhez, miközben megőrzik tartósságukat és ellenállóságukat.

Biztonsági és void címkék

Biztonsági, VOID címkék

A biztonsági címkék, más néven biztonsági matricák, egyszerű és költséghatékony megoldást nyújtanak a jogosulatlan hozzáférés, termékmanipuláció és hamisítás elleni védelemre. Különböző típusokban (például void típusú, foszló, morzsolódó) és formátumokban (íves, tekercses) érhetők el, mindegyik speciális védelmet nyújtva számos alkalmazási területen. A biztonsági címkék eltávolítása vagy áthelyezése nyom nélkül nem lehetséges, ezáltal jelentősen csökkentve a visszaélések esélyét.

Boros üveg címkék

Boros üveg címkék

A boros címkék rendkívül fontos szerepet játszanak a borászatban, mivel lehetővé teszik, hogy a fogyasztók többet megtudjanak a bor évjáratáról, gyártójáról, szőlőfajtájáról és származási országáról. Ezek az információk jelentősen befolyásolják a vásárlási döntéseket, ezért egy egyedi és jól olvasható boroscímkének nemcsak figyelemfelkeltőnek kell lennie, hanem tartalmaznia kell az összes szükséges adatot is.

Ékszer címkék

Ékszer címkék

Az ékszer címkék műanyag alapanyagból készülnek, amely kiemelkedően magas szakítószilárdsággal rendelkezik. Ezeket a címkéket speciálisan úgy tervezték, hogy füleik ne hagyjanak ragasztónyomot a terméken, és a könnyű használat érdekében középső perforációval vannak ellátva. Az alapanyag ellenáll az ultrahangos tisztításnak, és sem a vitrinvilágítás, sem az UV sugárzás nem fakítja el a nyomtatást.

Élelmiszer címkék

Élelmiszer címkék

Az élelmiszerek jelentős részét képezik a kereskedelemnek, és különösen fontosak a címkegyártás szempontjából. Az élelmiszerek sajátosságai miatt a gyártókat és forgalmazókat szigorú normák betartására kötelezik. Az élelmiszerek tárolását például különböző módokon kell megoldani, figyelembe véve a páratartalmat, a hőmérsékletet, és azokat az anyagokat, amelyek érintkezhetnek az élelmiszerrel. Ezen kívül a kiskereskedelemben az élelmiszertermékeknek és az élelmiszercímkéknek vizuálisan vonzónak kell lenniük, hogy felkeltsék a vásárlók figyelmét.

Fruit tag és fogófül címkék

Fruit tag, fogófül címkék

A fogófület (más néven nyelescímke, fruit tag, zöldséges hálócímke, gyümölcsös hálócímke, zsákcímke, függőcímke stb.) a kereskedelem egy speciális területén használják a csomagolás során. Elsősorban zöldségek tárolására alkalmas necchálók és zsákok (pl. hagyma, burgonya, citrom stb.) lezárására alkalmazzák.

Kábeljelölő címkék

Kábeljelölő címkék

A kábeljelölő címkéket a gyártás során nem csak stancoljuk, hanem bizonyos területeken nyomással is ellátjuk (általában fehér színnel), amelyet a felhasználás során tekercses címkenyomtatóval lehet feliratozni. A speciálisan kialakított, önlamináló kábeljelölő címkék hosszantartó megoldást kínálnak a vezetékek és kábelek azonosítására. A tartósságukat növeli, hogy a kábelre való felragasztás után átlátszó lamináló réteggel borítjuk őket, ami extra védelmet biztosít.

Kozmetikai címkék

Kozmetikai címkék

A kozmetikai és szépségipari termékek gyártói számára a címkézés terén kulcsfontosságú a sokféleség és az esztétikum. A kozmetikai termékek címkéinek nemcsak funkcionálisaknak kell lenniük, hanem esztétikai szempontból is magas elvárásoknak kell megfelelniük, olyan vonzerőt kínálva, amely a termékekhez hasonlóan magával ragadja a fogyasztókat.

Logisztikai címkék

Logisztikai címkék

Megoldásaink között kiemelt helyet foglalnak el a logisztikai címkék, amelyek nélkülözhetetlenek minden logisztikai, raktározási és szállítmányozási folyamatban. Ezek a címkék elősegítik az áruk gyors és egyszerű azonosítását, biztosítva a zökkenőmentes munkafolyamatokat. A logisztikai címkék segítségével a termékek azonnal azonosíthatók, míg a raktári helykód címkék használatával a raktáron belüli pontos pozíció is meghatározható.

Növény jelölő címkék

Növény jelölő címkék

Kertészeteknek és faiskoláknak ajánljuk növény jelölő címkék és szalagok gyártását. Ezek a címkék (pl. facsemete címke, kertészeti címke, növény jelölő szalag) bővebb információkat nyújtanak a növényekről. A növény jelölő címkék nem csupán a növény nevét és árát tartalmazzák, hanem gyakori kérdésekre is válaszokat adhatnak, így segítve a vásárlókat a megfelelő döntéshozatalban.

Sörös üveg címke

Sör címkék

A sörös üveg címkék gyártása és nyomtatása egy összetett és komplex folyamat. A sör címkéje ugyanis nem csupán egy marketingüzenet hordozója, hanem a vonzó megjelenés mellett tartalmaznia kell azokat a szükséges információkat is, amelyeket a fogyasztóknak át kell adni.

A sör címke készítés során nincsenek számunkra korlátok. Legyen szó kisebb főzdékről vagy nagy vállalatokról, minden igényt kielégítünk.

Termék címkék

Termék címkék

A terméktervezés és piacra lépés előtt a gyártóknak és importőröknek számos jogi szabályozásnak kell megfelelniük. A hazai és uniós jogszabályok előírják a termékcímkék szabványosítását, hogy a fogyasztók megfelelő tájékoztatást kapjanak az adott termékekről. De mi kerüljön pontosan a csomagolásra, és mit kell tartalmaznia a termékcímkének? Milyen információkat szükséges közölni a fogyasztóval ahhoz, hogy tudatos vásárlási döntést tudjon hozni? Ezekre a kérdésekre fontos választ adni a jogi előírások betartása érdekében.

Pálinka címkék

Pálinka címkék

A pálinka címke készítése és nyomtatása egy valóban összetett és bonyolult folyamat. A pálinka címkéje nem csupán marketingüzenetek közvetítésére szolgál. A vonzó megjelenésnek összhangban kell lennie a fogyasztóknak átadandó szükséges információkkal.

A pálinka címke gyártás során nincs számunkra lehetetlen feladat. Legyen szó kisebb pincészetről vagy nagyobb vállalatról, minden igényt kielégítünk.

RFID címkék

RFID címkék

Az RFID egy érintés nélküli automatikus azonosítási technológia, amely rádiófrekvenciás jelek használatán alapul. Ellentétben a vonalkód technológiával, ahol az adatok meghatározott karakter- és sávkészletben tárolódnak, az RFID az adatokat integrált áramkörökben tárolja, amelyeket RFID címkének nevezünk. Valószínűleg már találkoztál ilyen RFID címkékkel például ruhaüzletekben vagy sportszer áruházakban.

Vegyipari címkék

Vegyipari címkék

A vegyipari címkéknek különleges követelményeknek kell megfelelniük, hogy ellenálljanak a termékek használatával járó igénybevételnek, és hogy mindig tapadjanak és olvashatóak maradjanak. Elengedhetetlen, hogy ezek a címkék ellenálljanak vegyszereknek, olajoknak és tisztítószereknek, így biztosítva a termékek folyamatos azonosíthatóságát. A vegyipari termékek címkézéséhez elsősorban polipropilén és polietilén alapú öntapadós etikett címkéket használunk, melyeket kifejezetten arra terveztek, hogy megfeleljenek a veszélyes anyagok jelölésére vonatkozó összes szabálynak.