20+ év tapasztalattal

Kozmetikai címke

A kozmetikai és szépségipari termékek előállítói számára kulcsfontosságú a sokféleség és esztétikum a címkézés terén. A kozmetikai termékeknek a címkéi nem csupán funkcionálisak kell, hogy legyenek, hanem esztétikailag is meg kell felelniük a magas elvárásoknak, olyan vonzerővel bírva, amely a termékekhez hasonlóan vonzza a fogyasztókat.

InkJet címkenyomtatási technológiánk lehetővé teszi, hogy még kisebb mennyiség esetén is rugalmasan és hatékonyan valósíthassuk meg a változatos igényeket, legyen szó kozmetikai összetevők listájáról, allergén figyelmeztetésekről, vonalkódokról vagy akár bio és natúr minősítésekről. A címkéink jellemzője a magas minőségű tapadás, valamint a víz– és olajállóság, melyeket fólia vagy lakk bevonattal tovább erősítünk, így biztosítva a karcállóságot, a tartósságot és az olvashatóságot különböző formákban, méretekben és színekben.

A kozmetikai címke gyártását rövid határidővel vállaljuk a kívánt méretben és alapanyagból a vevőink igényei alapján. Szakértőink készséggel állnak rendelkezésre a legideálisabb alapanyag és ragasztó típusának kiválasztásában és szükség esetén ingyenes anyagmintákkal is segítünk!

Kozmetikai címke

Prémium kozmetikai címke gyártás

Ha Te vagy a kisvállalkozás tulajdonosa a kozmetikai szektorban, akkor tisztában vagy azzal, hogy a piaci verseny rendkívül éles lehet. Vitathatatlan, hogy minden egyes vásárlói igényre számtalan másik termék is létezik, melyek mögött gyakran jelentős marketing támogatást találhatsz. Lenyűgözően nehéz és megijesztő feladat kiemelkedni a számos alternatíva közül a polcokon. Az egyik legkritikusabb feladatod, hogy kozmetikai termékedet olyan címkével lássad el, amely már az első pillantásra magával ragadja a potenciális vásárlókat.

1. Válassz vízálló öntapadós kozmetikai címkét

A tusfürdőktől kezdve a krémeken át a lemosókig, a személyápolási termékek gyakran vizes környezetben, mint például a fürdőszoba, találják meg helyüket. Ezért kulcsfontosságú, hogy a választott címkék ellenálljanak a nedvességnek és a vegyszereknek, jól bírják a kopást és egyszerűen tisztíthatók legyenek. Ezáltal, amikor a vásárlóid hosszú hetek múlva is látják a címkéket, emlékeztetni fogják őket, hogy melyik márkát érdemes újravásárolniuk!

2. Optimalizáld a kozmetikai címke méretét

A termékinformációk teljeskörű, mégis törvényeknek megfelelő bemutatása gyártóként kihívást jelenthet a termék kisméretű csomagolása miatt. De ne aggódj, van megoldásunk! Javasoljuk a többrétegű címkéket, melyek szendvics-szerűen többrétegűek és kétoldalas nyomtatást tesznek lehetővé, így a rendelkezésre álló tér akár háromszorosan is kihasználható.

3. Törekedj kitűnő grafikai megjelenésre

A kozmetikai termékek esetében elengedhetetlen az esztétikus design. Mivel minden szépségápolási márka egyedi, nincs egységes megoldás a címkékre. Választott grafikádnak merésznek és könnyen felismerhetőnek kell lennie, hogy kiemelkedjen a tömegből!

4. Célzottan keresd a kedvező ár-érték arányt címkézésnél

Készen állunk, hogy segítsünk neked a legmegfelelőbb kozmetikai címkék kiválasztásában! Kihasználva digitális inkjet címkézési technológiánkat, már kis tételben is költséghatékonyan tudunk címkéket gyártani, így biztosítva, hogy csak annyit vásárolj, amennyire valóban szükséged van.

Kozmetikai címke tervezése

A legfejlettebb termékcímke nyomtatási technológiák és költséges folyamatok sem pótolhatják a kreativitás hiányát a kozmetikai termékek címkézés terén. Egy jól megtervezett, az adott márka arculatához illeszkedő, figyelemfelkeltő kozmetikai címke kulcsfontosságú a termékek piaci sikeréhez. Vállalatunk készséggel áll rendelkezésre a nyomdai előkészítés és a grafikai tervezés területén, garantálva, hogy minőségű terméket gyártsunk!

Címke gyár és nyomda pantone
Bízzon szakértelmünkben!

Kozmetikai címke gyártás 3 lépésben!

01 Etikett címke gyártás 1

Beszéljen szakértőnkkel

Évente több százmillió címkét gyártunk - láttuk és megoldottunk a legnehezebb címkézési problémákat is!
02 Etikett címke gyártás 2

Kérjen ajánlatot

A legkedvezőbb árat kínáljuk és csak azt ígérjük, amit teljesíteni tudunk - teljes átláthatóságot kap!
03 Etikett címke gyártás 3

Szerezze be a megfelelő címkét

Segítünk kiválasztani azt az etikett címkét, amely képviseli márkáját és felkészíti a sikerre!
Alkalmazási területek

Kiknek gyártunk címkéket?

Ügyfeleink a legkülönbözőbb iparágak kis- és nagyvállalkozásait képviselik.
élelmiszer ipari címke
Élelmiszer ipar
kozmetikai címke
Kozmetikum, vegyipari termékek
Gyártás, autóipari címke
Gyártás, autóipar
Elektronikai címke
Elektronikai ipar
Logisztikai címke
Logisztikai címke
Palack, üveg címke
Műanyag palack címke
Gyógyszeripari címke
Gyógyszer ipar
Boros üveg címke
Boros címke
Miért válassz minket

Öntapadó etikett címke gyártás felsősfokon!

Ingyenes tanácsadás

Szakértőink végig segítséget nyújtanak a tervezéstől a gyártásig minden területen!

20+ év
tapasztalat

Rengeteg tapasztalatot gyűjtöttünk, amit a Te rendelésed és etikett címkéd gyártásánál is alkalmazunk!

Mennyiségi kedvezmény

Minél nagyobb mennyiségben gyártatsz etikett címkét, mi annál kedvezőbb árat tudunk biztosítani!

Gyors
szállítás

A címkéket átlagosan 5-7 munkanap alatt legyártjuk, hogy minél hamarabb tudd használni!