Többrétegű, booklet címke gyártás

Címke gyártás

A többrétegű másnéven füzet, lapozható, booklet címke a tekercses címke gyártás egy speciális területe. A többrétegű  címke a modern marketing terveknek és jogi előírásnak nyújt megoldási lehetőséget. Napjainkban egyre többször igény, hogy minél kisebb helyen kell, minél több információt közölnünk a fogyasztóval.

Címke gyártó nyomdánk erre ad kiváló megoldást, melyet „címke a címkén” fedőnévvel láttunk el. A többrétegű azaz booklet címke gyártási technika, két vagy három oldalon nyitható-zárható, többször használható címkéket jelent. Ezeket a komplex lapozható címkéket elsősorban műanyagból gyártjuk, így elősegítve, hogy a rétegek ne tapadjanak össze.

Többrétegű, booklet címke gyártás, készítés

A booklet címkéket, azaz a többrétegű címkéket széles körben használják számos iparágban, beleértve a kozmetikai ipart, a vegyipart és a gyógyszeripart. Praktikusság és magas esztétika egyaránt jellemzi ezeket a címkéket, ami befolyásolja a termék értékét.

Vedd fel velünk a kapcsolatot és kérj személyre szabott ajánlatot többrétegű, booklet címke gyártására!

többrétegű, booklet, lapozható címke 1

Címke alapanyag beszállítóink

többrétegű, booklet, lapozható címke 3

A többrétegű, booklet címke előnyei

Először is, a többrétegű booklet címkék kevés helyet foglalnak el a csomagoláson vagy a terméken. Többoldalas jellegüknek köszönhetően azonban nagy mennyiségű információ átvitelét teszik lehetővé – ezeknek a címkéknek a felkínált változatai akár két-három oldalasak is lehetnek. Ez különösen érvényes a gyógyszeriparban, ahol a gyógyszert kísérő betegtájékoztatónak elegendő információt kell tartalmaznia az adagolásról, az ajánlásokról és ellenjavallatokról, a lehetséges mellékhatásokról stb. Ugyanakkor bizonyos típusú csomagolások, például kozmetikai termékek – nem rendelkeznek megfelelő hellyel az ilyen információk számára.

Vagyis egy több oldalas címke kiegészítő hely lehet a kapcsolódó termékek kínálatának bemutatására, használati útmutatóra, vagy tartalmazhat jogszabályban előírt információkat. Gyakran a termék korlátozott felülete miatt ez az egyetlen használható matricafajta.

Címke nyomdánk gyártási folyamatainak köszönhetően az öntapadós etikett címkéket tekercs kivitelben készítjük és szállítjuk. Ezeket az etikett címkéket csévére tekercseljük, melynek belső magátmérője lehet 25, 40 vagy 76 mm.

További előnyei a többrétegű, booklet etikett címkéknek

A többrétegű, lapozható booklet címkék gyakran pozitív hatással vannak a címkézett termékek esztétikai értékére. A kreativitásából adódóan tökéletesen illeszkednek a termék grafikai kialakításához, így a booklet címkék változatos formákat és színeket ölthetnek magukra. Ezek a többrétegű címkék gyakran kiemelik a kozmetikai flakonok gondosan megtervezett formáit, hangsúlyozzák színeiket és a máka arculatát. Támogatják az üzlet polcán lévő terméket a legfontosabb feladatának teljesítésében, azaz marketingeszközként is funkcionálnak. Ez egy kiemelten fontos küldetés, hiszen a termék vizuális vonzereje és figyelemfelkeltő képessége határozza meg a fogyasztói döntéseket. A többrétegű címkék így újabb lehetőséget teremtenek a grafikusok számára, ily módon a füzetcímkék egy láncszemet alkotnak a termékek és márkák imázsát építő marketingtevékenységek láncolatában.

A többrétegű füzet, booklet címké gyártása tekercsben törénik, így könnyedén használható címkefelrakó készülékekben is.

többrétegű, booklet, lapozható címke 2
Flexo címkegyártó gép

Expressz tekercses címke gyártás

Megrendelőink igényeit kielégítve rövid határidővel (átlag 5-7 munkanap), magas minőségi igényeknek megfelelő tekercses címkéket gyártunk és szállítunk.Többféle nyomdaipari technológiát alkalmazunk a kiváló minőség és költség optimalizáció jegyében.

Tekercses öntapadó címkét gyártunk flexo-, UV InkJet és ofszet gépeken. Nyomdánk gépparkjának köszönhetően a címkézéssel kapcsolatos minden igény nagy tapasztalattal tudjuk kielégíteni. Prémium minőségben és a legköltséghatékonyabb módon tudjuk a nyomtatott és nyomatlan öntapadó etikett címkéket gyártani.

Bízzon szakértelmünkben!

Egyedi címke gyártás 3 lépésben!

01 Etikett címke gyártás 1

Beszéljen szakértőnkkel

Évente több százmillió címkét gyártunk - láttuk és megoldottunk a legnehezebb címkézési problémákat is!
02 Etikett címke gyártás 2

Kérjen ajánlatot

A legkedvezőbb árat kínáljuk és csak azt ígérjük, amit teljesíteni tudunk - teljes átláthatóságot kap!
03 Etikett címke gyártás 3

Szerezze be a megfelelő címkét

Segítünk kiválasztani azt az etikett címkét, amely képviseli márkáját és felkészíti a sikerre!
Miért válassz minket

Öntapadó etikett címke gyártás felsősfokon!

Ingyenes tanácsadás

Szakértőink végig segítséget nyújtanak a tervezéstől a gyártásig minden területen!

20+ év
tapasztalat

Rengeteg tapasztalatot gyűjtöttünk, amit a Te rendelésed és etikett címkéd gyártásánál is alkalmazunk!

Mennyiségi kedvezmény

Minél nagyobb mennyiségben gyártatsz etikett címkét, mi annál kedvezőbb árat tudunk biztosítani!

Gyors
szállítás

A címkéket átlagosan 5-7 munkanap alatt legyártjuk, hogy minél hamarabb tudd használni!